Online community voor leden van de BvK

Heb je een vraag? Een idee waar je een klankbord voor zoekt? Een gedachte waarover je graag met anderen wilt sparren? Of gewoon een ervaring die je graag wilt delen? Op de online community van de BvK kunnen we elkaar ontmoeten om kennis, ervaringen en meningen met elkaar te delen en daarmee van elkaar te leren. Want samen ervaren en maken we ons vak!

Bloggen

Wekelijks verschijnt een blog van een specialist die een thema kritisch aan de tand voelt. Daar kun je het mee eens zijn of niet. Maakt niet uit! Geef je mening en leer van elkaar. Heb je een idee, thema of een leuke inbreng? Stuur een e-mail naar info@debvk.nl. De blogs zijn openbaar.

Doe een oproep

Heb je een vraag, een project of een dilemma? Heb je een onderzoeksonderwerp en weet je even niet waar te beginnen? Start bij de (besloten) online community van de BvK. Gooi het in de groep en vraag hoe anderen het hebben opgelost of hoe andere gemeenten ermee omgaan. Zo kun je heel snel goede praktijkvoorbeelden verzamelen en beoordelen op toepasbaarheid in jouw gemeente.

Kortom, neem deel aan ons netwerk

Draag bij, vraag, lees en geef je mening. Elkaar ontmoeten en van elkaar leren dat is toch waar we als professionals voor staan. Meer weten? Word lid van de BvK en neem deel aan ons netwerk.

Naar community