Versterk je vak

Ben je ook zo trots op je vak? Help dan mee om de erkenning te krijgen die ons vak verdient. Een sterke beroepsgroep is eensgezind over de identiteit van het vak, heeft leden die hun expertise uitdragen en zet de gezamenlijke praktijkervaring in om kennis te verbinden met de beroepspraktijk en oefent invloed uit op het (landelijk) beleid. 

Help mee om te zorgen dat professionals zelf op de werkvloer noodzakelijke veranderingen in het vak in gang zetten, zodat die niet traag van bovenaf via verschillende schijven hoeven te komen of op een manier worden bedacht die niet past in de dagelijkse praktijk. 

De BvK helpt dit alles organiseren. Doe jij ook mee? Dat kan op verschillende manieren:
Heb jij ideeën of suggesties voor de BvK? Die horen we ook graag!


Door de BvK participeer ik in allerlei werkgroepen en daar schuift ook af en toe het ministerie bij aan. Het is mooi om vanuit de praktijk te kunnen helpen om wetgeving die niet sluitend is aan te passen. Ik ben 20 jaar klantmanager en ik heb nu voor het eerst het idee dat ik gehoord wordt, dat het ministerie begrijpt waar wij het over hebben. Dat gevoel wens ik iedereen, want we hebben een ontzettend mooi vak.”

Tjalling Smit

Tjalling Smit