Over deze website

De Beroepsvereniging voor Klantmanagers (BvK) is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan om deze actueel en juist te houden.

Kom je toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij het op prijs als je ons dit laat weten. Je kunt een e-mail sturen naar info@debvk.nl. De BvK wijst je er wel op dat je aan de informatie op deze website geen rechten kunt ontlenen.

Op de website staan links naar websites van instellingen en organisaties. De BvK is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Heb je vragen over deze website, neem dan contact op met de webredactie.

Je kunt een bericht sturen naar: info@debvk.nl

Informatie overnemen

De informatie op deze website mag je in principe zonder toestemming of vergoeding overnemen. Wel geldt de volgende regel: je mag de titel van het bericht en de eerste alinea overnemen en je vermeldt daarbij de link naar de originele informatie op . Wil je meer informatie overnemen (complete artikelen, beeldmerken, logo’s, illustraties of foto’s), neem dan contact op met de Beroepsvereniging voor Klantmanager (BvK): stuur een e-mail naar info@debvk.nl.

Op sommige pagina’s staat aangegeven dat de informatie afkomstig is van een andere bron. Afspraken over gebruik of reproductie van deze informatie moet je zelf met de rechthebbende maken.

Browsers

De website van de BvK is gebouwd voor alle recente versies van de browsers Internet Explorer, Edge, Firefox, Chrome en Safari. In oudere versies van deze browsers is de informatie wel zichtbaar, maar kan de vormgeving afwijken. De BvK raad je aan internetbrowser altijd actueel te houden door de laatste versies te installeren.

Pdf-bestanden

De pdf-bestanden die op de website worden aangeboden, kan je openen met het programma Adobe Acrobat Reader.

Download Adobe Acrobat Reader