Opleidingsagenda

Wil jij jezelf ontwikkelen als professional in het sociaal domein? Dan blijf je jezelf bijscholen. Bekijk hier welke opleidingen en activiteiten je daarvoor kunt volgen. Als leden van de BvK een opleiding al hebben beoordeeld staan hun beoordelingen in de vorm van een cijfer en feedback bij de opleiding. Die informatie kan je helpen om de juiste keuze te maken.

Hieronder staat een totaaloverzicht van het opleidingsaanbod. Heb je liever een selectie van de opleidingen die passen bij jouw (gewenste) functie en niveau? Doe dan de ontwikkelscan. Daarvoor meld je je eerst aan bij het LEER-register. De toegang tot het persoonlijk deel van het LEER-register en de ontwikkelscan zijn exclusief voor leden. Hieraan zijn geen verdere kosten verbonden.

Voor opleiders

Ben je een aanbieder van opleidingen en ontwikkelactiviteiten waarmee leden van de BvK zich kunnen ontwikkelen in de taken, competenties en kennisgebieden van hun vak? Maak dan een opleidersaccount aan om je opleidingen (kosteloos) aan dit overzicht toe te voegen.