Ontmoet collega's

Voor inspiratie, om kennis te delen of om ervaringen uit te wisselen, het is altijd goed om verbinding te zoeken met collega’s in het land. Er is een groot aanbod van bijeenkomsten en activiteiten waar je elkaar kunt ontmoeten en van elkaar leren. Onze agenda en nieuwsbrief houden je op de hoogte van wat er waar te doen is. 


De BvK biedt verschillende mogelijkheden:

Kijk in het LEER-register

Zit je met vragen over je werk die je aan collega’s in het land wil voorleggen? Zoek dan een collega met een bepaalde expertise of ervaring bij de profielen in het LEER-register. Hoe meer mensen hun profiel invullen, hoe waardevoller we het register samen maken om verbinding te zoeken met elkaar als professionals. Heb jij dat al gedaan?

Vul direct je profiel in (Eerst inloggen!)

Ga naar de community

Zit je met een dilemma? Stel je vraag op het besloten forum. Daar kun je ook sparren over je ideeën, elkaar attenderen op interessante artikelen of een oproep doen in de rubriek Vraag en aanbod. Door van elkaars successen en fouten te leren, kun je als professional slimmer en efficiënter werken en betere resultaten boeken in je eigen dagelijkse praktijk . 

We willen de community ook steeds meer gaan gebruiken om je mening over actuele onderwerpen te peilen en over te brengen op landelijke niveau. Daarmee wordt de stem van ons als professionals luider.

Ga naar de community (Eerst inloggen!)

Ontmoet elkaar bij BVK-activiteiten

Professionals treffen elkaar ook op de congressen en de regionale en landelijke bijeenkomsten van de BvK. Er is steeds ergens iets te doen. 

Meer weten? Zie daarvoor de agenda.

Heb je zelf een leuk idee of een thema dat je graag wilt bespreken met collega’s uit het land? Laat het ons dan weten.