mei 2019

13

Jolanda Kroon stopt als directeur van de BvK

PERSBERICHT Utrecht, 13 mei 2019 In onderling overleg hebben het bestuur van de BvK en directeur Jolanda Kroon besloten om met ingang van 10 mei 2019 niet met elkaar verder te gaan. Jolanda Kroon heeft als directeur een solide verenigingsbureau opgezet. Met het LEER-register heeft ...

Lees meer >

maart 2019

12

Effectievere uitvoering? Door en voor professionals!

Op 7 februari 2019 organiseerde SZW in samenwerking met het Kennisplatform werk & inkomen de bijeenkomst 'Naar een effectievere uitvoering Werk en Inkomen'. UWV, de gemeenten Amsterdam en Amersfoort, Divosa, De BvK, de NvVA, de LCR en kennisinstellingen TNO, ZonMW en Movisie spraken daar over ...

Lees meer >

januari 2019

17

Welke activteiten heeft de BvK in 2019 voor je in petto?

De voorpret kan beginnen, want in 2019 organiseert de BvK weer veel activiteiten in het hele land waar professionals elkaar ontmoeten en kennis en ervaringen uitwisselen. Verheug je op de vertrouwde Dagen van de Uitvoering en leerzame Kenniscolleges en laat je verrassen door nieuwe evenementen zoals Samen voor ELKAAR en de Verenigingsdagen.

Lees meer >

november 2018

22

Ben jij zichtbaar genoeg als professional?

Zichtbaar zijn; jezelf, de groep professionals en het vak zichtbaar maken, om daarmee de erkenning en positie te krijgen en houden die we verdienen. Dat is het thema van de BvK in 2019.

Lees meer >
05

Even voorstellen: Jochem Overduin

Misschien ben je Jochem Overduin al tegengekomen bij het BvK-Congres of andere activiteiten van de BvK. Vraag je je af wie hij is? In dit bericht stelt hij zichzelf voor.

Lees meer >

oktober 2018

11

Staatssecretaris Van Ark: klantmanager, zoek de ruimte op!

“Klantmanagers zijn de spil in de uitvoering.” Dat zei staatssecretaris Van Ark van SZW vanmorgen tijdens het congres van de Beroepsvereniging van Klantmanagers (BvK). “Alleen de klantmanager weet wat er op de werkvloer speelt, welke dilemma’s er zijn. Dat zijn er heel veel. Nu het ...

Lees meer >

september 2018

26

Staatssecretaris van Ark: 'Professional, kom naar het BvK-congres'

Tamara van Ark, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vindt het belangrijk dat professionals in de gelegenheid worden gesteld om aan het BvK-congres te kunnen deelnemen.

Lees meer >
18

Ga naar het BvK-congres om jezelf toekomstbestendig te profileren

Als klantmanager is het belangrijk dat je in een veranderende wereld je vak bijhoudt. Het BvK-congres geeft je zeker inspiratie en aanknopingspunten om de juiste koers in te slaan. Dat wil je toch niet missen?

Lees meer >

augustus 2018

13

Vacature Procesmanager ‘Lerende Professional’

De BvK zoekt een Procesmanager ‘Lerende Professional’. Ben jij een echte initiatiefnemer en verbinder? Iemand die interactie met de leden organiseert en van daaruit samen met leden met nieuwe initiatieven en ideeën komt? Kijk dan even verder naar deze vacature!

Lees meer >
13

Vacature Coördinator communicatie en interactie

De BvK zoekt een Coördinator communicatie en interactie. We zoeken een echte spin-in-het-web. Iemand die weet wat er speelt in het sociaal domein en van aanpakken weet. Maar ook iemand die communicatief sterk is en met een neus voor nieuws. Iets voor jou? Lees dan even verder!

Lees meer >