november 2018

22

Ben jij zichtbaar genoeg als professional?

Zichtbaar zijn; jezelf, de groep professionals en het vak zichtbaar maken, om daarmee de erkenning en positie te krijgen en houden die we verdienen. Dat is het thema van de BvK in 2019.

Lees meer >
05

Even voorstellen: Jochem Overduin

Misschien ben je Jochem Overduin al tegengekomen bij het BvK-Congres of andere activiteiten van de BvK. Vraag je je af wie hij is? In dit bericht stelt hij zichzelf voor.

Lees meer >

oktober 2018

11

Staatssecretaris Van Ark: klantmanager, zoek de ruimte op!

“Klantmanagers zijn de spil in de uitvoering.” Dat zei staatssecretaris Van Ark van SZW vanmorgen tijdens het congres van de Beroepsvereniging van Klantmanagers (BvK). “Alleen de klantmanager weet wat er op de werkvloer speelt, welke dilemma’s er zijn. Dat zijn er heel veel. Nu het ...

Lees meer >

september 2018

26

Staatssecretaris van Ark: 'Professional, kom naar het BvK-congres'

Tamara van Ark, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vindt het belangrijk dat professionals in de gelegenheid worden gesteld om aan het BvK-congres te kunnen deelnemen.

Lees meer >
18

Ga naar het BvK-congres om jezelf toekomstbestendig te profileren

Als klantmanager is het belangrijk dat je in een veranderende wereld je vak bijhoudt. Het BvK-congres geeft je zeker inspiratie en aanknopingspunten om de juiste koers in te slaan. Dat wil je toch niet missen?

Lees meer >

augustus 2018

13

Vacature Procesmanager ‘Lerende Professional’

De BvK zoekt een Procesmanager ‘Lerende Professional’. Ben jij een echte initiatiefnemer en verbinder? Iemand die interactie met de leden organiseert en van daaruit samen met leden met nieuwe initiatieven en ideeën komt? Kijk dan even verder naar deze vacature!

Lees meer >
13

Vacature Coördinator communicatie en interactie

De BvK zoekt een Coördinator communicatie en interactie. We zoeken een echte spin-in-het-web. Iemand die weet wat er speelt in het sociaal domein en van aanpakken weet. Maar ook iemand die communicatief sterk is en met een neus voor nieuws. Iets voor jou? Lees dan even verder!

Lees meer >
13

Vacature Projectmanager ‘de lerende professional’

De BvK zoekt een Projectmanager ‘de lerende professional’. Kun jij trends en ontwikkelingen vertalen naar passende dienstverlening aan onze leden? Weet jij de betrokken partijen te verbinden, herken je ontwikkelingen en zie je kansen die je kunt vertalen naar (subsidie) projecten die bijdragen aan (het faciliteren van) de ‘lerende professional’? Dan is deze baan misschien wel voor jou!

Lees meer >

juli 2018

04

Verslag ALV van donderdag 28 juni 2018

Was je niet bij de Algemene ledenvergadering (ALV) van de Beroepsvereniging voor Klantmanagers op donderdag 28 juni 2018, maar ben je wel benieuwd naar wat zoal is besproken en besloten?

Lees meer >
01

Terugblik op het eerste halfjaar 2018

De BvK heeft het eerste halfjaar van 2018 niet stilgezeten en we zijn er dan ook trots op wat we allemaal hebben bereikt. En dat willen we graag even met je delen!

Lees meer >