oktober 2019

14

Lef is… streven naar verdubbeling van het aantal leden

Ido van der Meulen, nieuwe directeur van de BvK, wil lef laten zien door te streven naar een verdubbeling van het aantal leden, een beroepscode en een onderwijsplan: ‘Als professional moet je steeds anticiperen op veranderingen. De BvK kan ondersteuning bieden’.

Lees meer >
14

Enthousiaste deelnemers willen elkaar vaker ontmoeten

Deelnemers die kritische reacties gaven na het interview met Carry Goedhart, directeur Participatie en Decentralisatie van SZW. Veel gesprekken onderling en een duidelijke boodschap: het zou mooi zijn als de keten in het sociaal domein in elke regio steviger wordt.

Lees meer >
14

Carry Goedhart (SZW): ‘We moeten alle mensen wat bieden’

Directeur Carry Goedhart van SZW benadrukte het belang van aandacht voor iederéén in het sociaal domein. ‘De BvK kan zich mengen in de beroepsontwikkeling waardoor naar mensen als geheel wordt gekeken. Ik gun jullie veel lef bij het doorbreken van kolommen in het sociaal domein.’

Lees meer >
14

Annemarie van Gaal: ‘Doorbreek bureaucratie en denkwijzen’

Annemarie van Gaal maakt van niets iets: in haar eigen bedrijf, op televisie en met samenwerkingspartners. Nieuwsgierigheid zorgt voor ontwikkeling. ‘Alles altijd doen zoals altijd al is gedaan: daar bereik je niets mee’, zegt ze stellig.

Lees meer >