E-portfolio

Breng je talent en ontwikkeling in kaart met het E-portfolio voor klantmanagers.

Benieuwd naar je kwaliteiten en ontwikkeling als klantmanager? Gebruik het E-portfolio voor klantmanagers.

‘Het is belangrijk om inzichtelijk te hebben waar je als klantmanager goed in bent. Dat helpt je om je klanten beter te bedienen’, zegt Emine Sahin, klantmanager voor de RSD AV in Gorinchem.

Screenshot E-portfolio

Het E-portfolio voor klantmanagers bevat een aantal digitale instrumenten waarmee je als klantmanager zelf nagaat wat je talenten en drijfveren zijn en hoe ze je vakmanschap kunnen versterken. Denk aan reflectieoefeningen en vragenlijsten. Ook kan je, eventueel samen met je leidinggevende, je eigen positie bepalen ten opzichte van de beroepsstandaard voor klantmanagers. Een voorbeeld hiervan is de case-evaluator. Hiermee kan je praktijkcases toetsen bij je collega’s.

Je bepaalt zelf hoe je het hulpmiddel gebruikt in samenspel met de organisatie waarvoor je werkt en welke gegevens je met anderen wil delen. Als klantmanager blijf je eigenaar van het E-portfolio voor klantmanagers.

Vernieuwde versie in 2016

In februari 2016 is een vernieuwde versie van het instrument gepubliceerd. Een serie aanpassingen zorgt ervoor dat klantmanagers het e-portfolio veel makkelijker en sneller kunnen gebruiken. Meer informatie

Kosten

Aan het gebruik van het e-portfolio zijn licentiekosten verbonden. Deze bedragen € 35 exclusief 21% btw per kalenderjaar per gebruiker. Dit bedrag geldt ook voor BvK-leden.

Werkwijzer

Hoe breng je vakmanschap in het sociaal domein tot ontwikkeling met het E-portfolio voor klantmanagers? Hoe kunnen klantmanagers hun talenten ontwikkelen en afstemmen op de organisatie?

Dit zijn een paar van de vragen die sociale diensten zich moeten stellen wanneer ze gaan werken met het e-portfolio. Deze werkwijzer helpt klantmanagers en hun leidinggevenden om dat methodisch aan te pakken.

Werkwijzer Ontwikkelen van vakmanschap met het E-portfolio voor klantmanagers

Inloggen

Meld je eenmalig aan met je e-mailadres van je gemeente op:

www.hetvakvanklantmanager.nl en maak een persoonlijk account aan.