Word lid

Als lid van de BvK laat je zien dat je serieus bezig bent met je vak en doe je nieuwe kennis en contacten op. Iedereen die bij een gemeente of RSD werkt, met re-integratie, participatie en/of inkomen van werkzoekenden als taak, kan zich aanmelden als lid. Of je nu gedetacheerd bent, zzp’er of in vaste dienst. Of je nu consulent heet of matchmaker. Word jij ook lid? Veel klantmanagers gingen je al voor.

“De BvK zorgt ervoor dat het vak van klantmanager erkend wordt. Daarbij besteedt de BvK aandacht aan wat het vak inhoudt en welke competenties daarvoor nodig zijn. Hierbij zijn de beroepsstandaard en het E-portfolio mooie middelen om te meten waar je als klantmanager staat. Ze geven aanleiding om in jezelf te investeren. Het hele team kan er zijn voordeel mee doen.”

Zes redenen om lid te worden van de BvK

Waarom zou je lid worden van de BvK? Wat levert het je op? Zes redenen op een rij:

1

Je netwerk uitbreiden en kennis delen

Als lid van de BvK ontmoet je klantmanagers van andere gemeenten en kun je ervaringen en kennis met hen uitwisselen. Je hoort bij een grote groep enthousiaste klantmanagers die hun vak belangrijk vinden.

2

Kennis opdoen

Je wordt geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen in het vak, onder meer via de nieuwsbrief, bijeenkomsten waar je gratis of met korting naartoe kunt en dankzij verschillende werkwijzers en tools die de BvK ontwikkelt in samenwerking met haar leden.

3

Belangen behartigen

Als klantmanagers gezamenlijk kunnen we invloed uitoefenen op wet en beleid en zijn we een sterke gesprekspartner voor andere partijen zoals het ministerie van SZW.

4

Meedenken op landelijk niveau

Als lid van de BvK kun je meedenken over de ontwikkeling van nieuwe producten waarmee jij en je collega’s nieuwe kennis opdoen. Ook kun je actief meewerken aan de organisatie van landelijke en regionale bijeenkomsten.

5

Erkenning van je vak door een register

De BvK is voorstander van een register van klantmanagers. Registratie toont aan dat we professionals zijn die kwaliteit leveren. Hiermee willen we de erkenning krijgen die we verdienen. Als lid van de BvK erken je dat je je vak belangrijk vindt en dat dit wordt aangetoond. Bovendien kun je meedenken over hoe we het register gaan vormgeven.

6

Meerwaarde voor je cv

Dankzij het netwerk van de BvK kom je sneller in aanmerking voor vacatures. Je lidmaatschap is een pre op je cv.

Kosten

Met ingang van 1 januari 2018 kost het lidmaatschap € 75,- per jaar. Dus voor maar € 6,25 per maand kun je al gebruikmaken van alle voordelen van de Beroepsvereniging voor Klantmanagers.

Word je lid in oktober, november of december, dan krijg je deze maanden cadeau van de BvK en ben je lid voor € 75,- tot en met het jaar daarop volgend. Daarna wordt het lidmaatschap verlengd tot wederopzegging.

Bovengenoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Wijzigingen doorgeven

Ben je eenmaal lid, dan is het fijn als je wijzigingen aan ons doorgeeft. Denk daarbij aan het van werkgever veranderen of het aanpassen van je (e-mail)adres. Wij sturen de BvK Nieuwsbrief naar je e-mailadres.

Het lidmaatschap loopt automatisch door. Opzeggen moet vóór 1 december van het lopende jaar. Wijzigingen doorgeven doe je via een e-mail naar ledenadministratie@debvk.nl.

Word lid

Wil je lid worden van de BvK? Maak een account aan en meld je aan als lid van de BvK.