Doe mee


Heb je passie voor het vakgebied van klantmanager en ben je continu op zoek naar hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Op vele manieren kan je meedoen met de Beroepsvereniging voor Klantmanagers (BvK).

1

Word lid

Als lid van de BvK laat je zien dat je serieus bezig bent met je vak en doe je nieuwe kennis en contacten op. Iedereen die bij een gemeente of RSD werkt, met re-integratie, participatie en/of inkomen van werkzoekenden als taak, kan zich aanmelden als lid. Of je nu gedetacheerd bent, zzp’er of in vaste dienst.

Word lid

2

Collectief lid worden

Diverse gemeenten of samenwerkingsverbanden van gemeenten hebben hun klantmanagers al collectief lid gemaakt van de BvK. Hiermee geeft u als gemeente of detacheerder/adviesbureau aan dat het belangrijk is dat klantmanagers onderling kennis uitwisselen en hun vak verder professionaliseren.

Word collectief lid

3

Donateur worden

Voel je je betrokken bij het vakgebied van klantmanager en wil je helpen met het verder professionaliseren van het vak? Word dan donateur en steun de BvK! Als donateur is het mogelijk om congressen en workshops met korting bij te wonen.

Word donateur

4

Projecten en activiteiten

Je kunt als BvK-lid op diverse manieren actief worden binnen de vereniging. Er zijn commissies met ieder een eigen onderwerp. Deze commissies kunnen hun werkzaamheden niet altijd alleen aan. Zij roepen dan hulp in van andere leden door het uitzetten van een zogeheten klus.

Bekijk de klussen

5

Community

Heb je een vraag? Een idee waar je een klankbord voor zoekt? Een gedachte waarover je graag met anderen wilt sparren? Of gewoon een ervaring die je graag wilt delen? Op de online community van de BvK kunnen we elkaar ontmoeten om kennis, ervaringen en meningen met elkaar te delen en daarmee van elkaar te leren. Want samen ervaren en maken we ons vak.

Meld je aan voor de community