Ido van der Meulen over de start bij de BvK

Ido van der Meulen  geeft een workshop'

15 juni begon mijn opdracht bij de BvK en 3 dagen later gaf ik al workshops namens de vereniging bij een congres van UWV. Direct in het diepe gesprongen. Gelukkig ken ik het sociaal domein en de vraagstukken waarmee professionals te maken krijgen goed – ik heb gewerkt bij de NVVK en verschillende gemeenten. Ik wil me nu graag inzetten om te lobbyen voor de BvK en om het beroep meer erkenning laten krijgen. Want de leden mogen trots zijn op het werk dat ze leveren.

Vorige week heb ik sommige al getroffen bij de ALV. Er kwamen direct inhoudelijke vragen over de koers van de vereniging. Dat is nog wat vroeg. Ik neem eerst de tijd om me in te lezen en te uitgebreid te luisteren naar bestuur, leden en partners van de BvK. Na de zomer meer.

Ik hoop jullie dan snel te ontmoeten, bijvoorbeeld bij het congres. Heb je eerder een brandende vraag of opmerking? Mail me gerust!'

Ido van der Meulen