Werkbezoek Leeuwarden - Vizier op Werk

werkbezoek leeuwarden 10 september

Het aantal vacatures neemt toe. Toch lukt het bijstandsgerechtigden vaak niet om hiervan te profiteren. Met het programma Vizier op Werk wil de gemeente Leeuwarden deze groep toch aan een baan helpen. Leeuwarden gaat in gesprek met werkgevers binnen kansrijke sectoren om in kaart te brengen waar hun toekomstige werknemers aan moeten voldoen. Op basis daarvan wordt een voorbereidingstraject ontwikkeld voor werkzoekenden in de bijstand zodat hun skills goed aansluiten op de vraag en ze concreet perspectief op werk hebben. 

Ben je klantmanager, jobcoach, accounthouder of leidinggevende en wil je je laten inspireren door bovenstaande aanpak én meepraten over hun successen en lessen? Kom dan naar het Durf, doe, divers werkbezoek op dinsdagochtend 10 september in Leeuwarden. 

Aanmelden

Meld je aan [klik hier] voor het vijfde Durf, doe, divers-werkbezoek op dinsdagochtend 10 september 2019 in Leeuwarden (programma en locatie volgt na aanmelding).

NB! Er is beperkt plaats en je ontvangt een bevestigingsmail als je officieel bent aangemeld.

Wat is Durf, doe, divers

Samen werken we aan gelijk kansen op de arbeidsmarkt. Hoewel iedere regio zijn eigen uitdagingen heeft, hebben we onderling ook veel gemeen. Durf, doe, divers is een platform voor kennisdeling en inspiratie. Hoe zetten andere arbeidsmarktregio’s zich in om verschillende groepen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen? Welke aanpakken zijn succesvol? En hoe lossen we veelvoorkomende problemen op? Via Durf, doe, divers kom je erachter.