Webinar Kopkrakers – Kies voor Maatwerk

kopkrakersHelp mee beschikbare kennis te delen en geef feedback op app 'Kopkrakers'!

Muzus en het Kennisplatform Werk en Inkomen (KWI) nodigen uitvoerende professionals uit om de app 'Kopkrakers' te testen. Kopkrakers is een app die professionals ondersteunt in het leveren van maatwerk. Het doel van dit concept is het laagdrempelig uitwisselen van wetenschappelijke kennis én praktijkervaringen van professionals en behoeften van cliënten, zodat beschikbare kennis kan worden toegepast in de praktijk.

Het concept is nog in ontwikkeling. Professionals krijgen de kans mee te werken aan de verbetering ervan. Hoe? Op dinsdag 15 oktober is van 16:00 tot 17:00 uur een live webinar waarin de makers uitleggen hoe de app werkt. Daarna vul je een enquête in. 

Voor wie

Klantmanagers, ook trajectbegeleiders, re-integratieconsulenten, adviseurs werk etc. Kortom alle professionals bij gemeenten en UWV die werkzoekenden/werklozen ondersteunen bij het traject naar werk.

Iets voor jou en je collega's? 

Doe mee en geef je feedback! Klik hier om je aan te melden voor het webinar ‘Kopkrakers – Kies voor maatwerk!’. Voor meer informatie over het onderzoek ga je naar de site van het KWI.