De professional Centraal

de professional centraal congres

Je inzetten voor duurzaam werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vraagt kennis en kunde. Het jaarlijkse congres De Professional Centraal biedt een moment van ontwikkeling, inspiratie en reflectie om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken in je dagelijkse werk. Meld je nu aan voor het congres op 28 januari 2020.

Jaarlijks organiseren SBCM en Cedris het congres De Professional Centraal voor kennisontwikkeling en ontmoetingen van professionals in de sociale en inclusieve werkgelegenheid. Dit jaar vindt het congres plaats in Congrescentrum Antropia in Driebergen.

Leren en ontwikkelen

De ochtend begint met Jos Sanders, lector aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Senior Research Scientist bij TNO. Sanders doet al jaren onderzoek naar wat leren en ontwikkelen voor mensen tot een positieve of negatieve ervaring maakt, hoe je mensen in beweging krijgt voor leren en ontwikkelen en hoe je ze daar meer eigen regie op kunt geven. Sanders promoveerde in 2016 op verduurzaming van inzetbaarheid van laaggeschoolden en zal bijzondere aandacht besteden aan leren en ontwikkelen bij praktisch geschoolden en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Voor wie?

Het congres richt zich op professionals die werkzaam zijn in de sociale en inclusieve werkgelegenheid. Zoals jobcoaches, casemanagers, werkadviseurs, jobcreators, werkbegeleiders,  opleidingscoördinatoren en hr-consulenten.

Kosten 

De kosten voor deelname zijn 90 euro (exclusief btw) per persoon. 

Aanmelden

Het programma en de mogelijkheid om je aan te melden vind je op de Congrespagina van Kenniscentrum.