De Durf, doe, divers-inspiratietour - Rotterdam

bustour

Iedereen verdient een gelijke kans op de arbeidsmarkt. Daarom organiseert Durf, doe, divers in oktober een driedaagse bustour langs inspirerende praktijkvoorbeelden die gelijke kansen stimuleren. In drie dagen doen we drie regio’s in Nederland aan en brengen we gemeenten, ondernemers en het ministerie met elkaar in contact over dit onderwerp.

Programma route 1 | dinsdag 29 oktober 2019

Voor iedereen loopt het leven anders en soms kan het zijn dat je op een zijpad raakt of dat je onderweg uitdagende obstakels tegenkomt. Het kan lastig zijn om werk te vinden als je bijvoorbeeld te kampen hebt met schulden, een heftig persoonlijk verleden hebt, in het bezit bent van een strafblad of een alleenstaande ouder bent.

Op dinsdag 29 oktober gaan we langs bij inspirerende initiatieven en organisaties die mensen in bovenstaande situaties helpen om hun afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. We verzamelen om 11.45 uur in Rotterdam. Aan de route wordt hard gewerkt, meer programma-informatie volgt na aanmelding.

Praktische informatie

De bustour is ontwikkeld voor klantmanagers, jobcoaches en werkconsulenten bij gemeenten en voor hun leidinggevenden. De bustour start en eindigt steeds op hetzelfde punt en duurt van 11.45 uur tot 17.00 uur. 

Deelname is gratis en er is beperkt plek. Bij grote belangstelling kunnen we per gemeente maximaal twee deelnemers toelaten.

Klik HIER om je aan te melden.