Bijspijkerborrel 'Privacy in de keten' (Zeist)

Meer weten over de Privacywetgeving? Kom dan naar de bijspijkerborrel op 13 november 2018 in Zeist. De BvK organiseert speciaal voor inkomensconsulenten, samen met Stimulansz, een bijeenkomst met een prettige mix van vergroten van kennis en elkaar ontmoeten. De Algemene Verordening Gegevensbescherming, de AVG, heeft namelijk gevolgen voor jouw gemeente en jouw werkwijze. Hoe werk je nu samen in de praktijk, met in acht neming van de privacy?

Inhoud

Priscilla Looren de Jong (Stimulansz) praat je bij over de nieuwe privacy wetgeving en het werken met persoonsgegevens. Wat mag wel en wat niet? De intentie van integraal werken is dat diverse trajecten van de burger als zorg, werk en inkomen met elkaar worden afgestemd. Het motto '1 plan, 1 klant, 1 regisseur' vraagt eigenlijk om het samenwerken met andere partijen. Biedt de huidige wetgeving daar ruimte voor? Botsen hier publieke waarden? Volgens Priscilla Looren de Jong geven de huidige regels voldoende mogelijkheid om integraal te werken: als je weet wat mag en van te voren afweegt hoe je te werk gaat, dan handel je vanuit de bedoeling van de wetgeving én zet je het doel dat je met inwoners wilt bereiken centraal.

Tijdens het bijspijker moment we ook aan de slag met alledaagse praktische vragen als ‘mag ik de bankafschriften wel bij het dossier scannen, mag ik met de woningbouwvereniging bellen om de situatie van de klant te bespreken, de werkgever vragen om loonstroken toe te sturen en mag ik informatie delen als een collega van werk informatie van mij wil?’ 

  • Er is aandacht voor eigen vragen uit de praktijk
  • Na afloop is er de mogelijk om met collega’s uit de regio na te praten en ervaringen uitwisselen.

Bijspijkerborrel 'Privacy in de keten' (Zeist)

Over de spreker

Priscilla Looren de Jong is adviseur sociaal domein bij Stimulansz en heeft zich gespecialiseerd in privacy. Creëert graag met gemeenten en maatschappelijke organisaties praktische werkwijzen binnen het sociaal domein. Resultaatgericht, creatief en een aanstekelijk enthousiasme.

Oproep

Stuur je eigen privacy casus en vragen voor 6 november naar Priscilla.LoorendeJong@stimulansz.nl, dan komen die zeker aan bod.

Aanmelden

Bijspijkerborrel 'Privacy in de keten' (Zeist)
13 november 2018

Heb je een account bij de BvK (omdat je bijvoorbeeld lid bent), log dan eerst in zodat een deel van je gegevens voor je worden ingevuld.

Heb je geen account, vul dan alle gegevens in en maak meteen een account aan.

Inloggen

Persoonsgegevens

Vul je persoonsgegevens in.

Overig